Fordonsteknik

Om DexKo Global

Global markedsleder for tilhengeraksler og chassiskomponenter

 

DexKo Global Inc. blev grundlagt i 2015 gennem en sammenlægning af Dexter Axle, en førende udvikler og producent af traileraksler, bremser og tilhørende komponenter i Nordamerika, og AL-KO Køretøjsteknik, en europæisk udvikler og producent af traileraksler, trailer- og caravankomponenter, chassiser og motoriserede chassiser. Som følge af denne sammenlægning opstod verdens største producent af traileraksler og chassiskomponenter. Virksomheden har en stor viden, når det gælder trailer- og caravankomponenter og har kurs mod 1 milliard Euro i omsætning.

 

Hovedaktionæren i DexKo er KPS Capital Partners som fremmer virksomhedens ekspansionsstrategi. En strategisk chefgruppe leder DexKo fra Novi, Michigan (USA) og høster fordele af resurserne i begge virksomheder.

Med DexKo Global Inc. er vi nu på ekspansionskurs på verdensmarkedet. Vi er globalt markedsledende inden for vores primære markedssegment. Ikke mindst fusioneringen med Dexter Axle er et bevis på, at vi tænker langsigtet og former vores fremtid med sund tilvækst, som aktive entreprenører. Vores image, som er bygget op gennem årtier, indebærer at vi i dag er kompetente i alle vore markedssegmenter. Vore stærke varemærker gør os til pionerer for den mobile fritid. Dette gør os attraktive for ansatte, såvel nybegyndere som erfarne, som vil drive udviklingen fremad med AL-KO, og få tilfredsstillet deres ambitioner. Vi står aldrig stille og udvikler os konstant mod fremtiden. En virksomhedskapacitet, som umiddelbart afspejles i virksomhedsværdi, omsætning og lønsomhed. Nu og i fremtiden.